Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Βίδες με χαβιάρι, καπνιστό σολομό και λαχανικά 3 ψήφοι

Βίδες με χαβιάρι, καπνιστό σολομό και λαχανικά
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 

Υλικά (4-6 μερίδες)


Για το ζυμαρικό:
500 γρ. βίδες ή άλλο κοντό ζυμαρικό
100 γρ. χαβιάρι
100 γρ. σολομός καπνιστός κομμένος σε τετράγωνα κομμάτια
των 2 εκ. από 1 κόκκινη και μια κίτρινη πιπεριά κομμένες
σε ψιλές λωρίδες
1 αβοκάντο κομμένο σε μικρούς κύβους,

Για τη vinegraitte:
2/3 φλιτζ. ελαιόλαδο
χυμός από 2 λεμόνια
5 κουταλιές σόγια σως
1 κουταλιά ζάχαρη σκούρα
1-1,5 κουταλιά πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο
1/4 φλιτζ. πράσο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

1. Βράζουμε, στραγγίζουμε και ξεπλένουμε το ζυμαρικό, ώστε να κρυώσει.
2. Ενώ το ζυμαρικό βράζει, αναμιγνύουμε σε ένα μπολ τα συστατικά για τη vinegraitte και αφήνουμε το μίγμα για 15 περίπου λεπτά.
3. Αναμιγνύουμε το ζυμαρικό με το χαβιάρι, το σολομό, το αβοκάντο και τις πιπεριές και ανακατεύουμε καλά.
4. Ρίχνουμε από πάνω τη vinegraitte και αναμιγνύουμε με το μίγμα του ζυμαρικού. Το βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες, πριν σερβίρουμε.
3 αστέρια από 3 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια