Σχετικές Συνταγές

Κατηγορίες

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

ΕΥΚΟΛΟ ΑΦΡΑΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΚΕΡΑΣΙ 0 ψήφοι

Από ΑΝΔΡΕΑΣ Α.
ΕΥΚΟΛΟ ΑΦΡΑΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΚΕΡΑΣΙ
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 
Μετά τη συνταγή που έδωσα του παγωτού βανίλια που η παρασκευή του γίνεται με παγωτομηχανή δίνω ένα εύκολο παγωτό που δεν χρειάζεται παγωτομηχανή. Εύκολο, αφράτο και με ονειρική γεύση.

Υλικά :

500 γρ. φυτική σαντιγί Morfat
5 κούπες φρέσκο γάλα (παγωμένο)
1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
150 γρ. άχνη
5 κουτ. σούπας γλυκό κεράσι (χωρίς το σιρόπι)
100 γρ. σταγόνες κουβερτούρα ή ξύσμα
Η συνταγή είναι ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τη Morfat με την άχνη για 3 λεπτά ώστε να γίνει αφράτη. Προσθέτουμε το φρέσκο και το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τις σταγόνες ή ξύσμα σοκολάτας και χτυπάμε για αλλά 5 λεπτά περίπου. Έπειτα όταν σφίξει καλά ρίχνουμε και τα κερασιά μέσα και ανακατεύουμε να αναμιχθούν καλά με το μείγμα.
Το αφήνουμε στην κατάψυξη 5 ώρες περίπου να παγώσει. Σερβίρουμε σε μπάλες και γαρνίρουμε με φρέσκα κερασιά ή σιρόπι σοκολάτας.
αστέρια από 0 επισκέπτες

Φτιάξτε το με telemarketing store
Μία παγωτομηχανή για να φτιάχνετε παγωτό σε 20 λεπτά.
 Περισσότερα
49.00 €
Δείτε τα πάντα για τη μαγειρική στο telemarketing.gr

Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

Σχετικές Συνταγές

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Stavros 18-08-2010 11:45:27

Αυτό είναι ότι πρέπει για τώρα!!

Πείτε μας τη γνώμη σας, κάντε μια πρόταση ή απλά ρωτήστε! Για κάθε σχόλιο σας θα κερδίσετε και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
Έχετε δοκιμάσει τη συνταγή; 
e-mail 
Σχόλιο 


 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια