Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Κριθαράκι με τόνο, μανιτάρια και μάραθο 0 ψήφοι

Κριθαράκι με τόνο, μανιτάρια και μάραθο
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 

Υλικά (4-6 μερίδες)

1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
4 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φέτες
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι πιπέρι
180 γρ. τόνος από κονσέρβα με λάδι στραγγισμένος
250 γρ. μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
1/4 φλιτζ. ξηρό λευκό κρασί
2 κουταλιές μάραθο φρέσκο ψιλοκομμένο
500 γρ κριθαράκι

Εκτέλεση

1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το αλατοπίπερο μέχρι να μαλακώσουν. Βάζουμε τον τόνο κομματιασμένο και τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά. Βάζουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για άλλα 3 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε για 4 λεπτά ακόμη. Τέλος προσθέτουμε το μάραθο και μαγειρεύουμε για λίγο.
2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το μεταφέρουμε στο τηγάνι, όπου το αναμιγνύουμε καλά με τη σάλτσα σε μέτρια φωτιά. Το βγάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε αμέσως.
0 αστέρια από 0 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια