Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Μπακαλιάρος ισπανικός 2 ψήφοι

Μπακαλιάρος ισπανικός
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 

Υλικά (4 μερίδες)

500 γρ μπακαλιάρος αλμυρός
1/4 φλιτζάνι κρεμμύδι κομμένο (1 μέτριο)
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
250 γρ ντομάτες από κονσέρβα κομμένες (κονκασέ)
2 κουταλιές ψητή κόκκινη πιπεριά κομμένη
1 κουταλιά πιπέρι
2 κουταλιές ξηρό σέρι
1/4 φλιτζάνι ελιές γεμιστές με κόκκινη πιπεριά κομμένες σε φέτες

Εκτέλεση

1. Ξεπλένουμε το μπακαλιάρο και τον μουσκεύουμε από το προηγούμενο βράδυ σε κρύο νερό, που το αλλάζουμε αρκετές φορές. Τον στραγγίζουμε και τον κόβουμε σε μπουκιές.
2. Μαγειρεύουμε το κρεμμύδι στο λάδι μέχρι να μαλακώσει αλλά να μην μαυρίσει. Προσθέτουμε τα κομμάτια από το ψάρι και μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε τις ντομάτες, χωρίς να τις στραγγίσουμε, την πιπέριά και το πιπέρι. Το σιγοβράζουμε σκεπασμένο για 20 λεπτά περίπου ή μέχρι να γίνει το ψάρι. Ρίχνουμε το σέρι και ζεσταίνουμε για λίγο. Γαρνίρουμε με τις ελιές.
4 αστέρια από 2 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια