Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Νόστιμες αγκινάρες ογκρατέν 2 ψήφοι

Νόστιμες αγκινάρες ογκρατέν
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 

Υλικά

2 πακέτα των 250 γρ. κατεψυγμένες καρδιές αγκινάρας
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
3 κουταλιές κοινά ξηρά τρίμματα ψωμιού
1 κουταλιά τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
1 κουταλάκι ιταλικό μίγμα μυρωδικών
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλάκι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190C. Λαδώνουμε ένα σκεύος πυρέξ.
Βάζουμε τις αγκινάρες σε ένα τρυπητό και τις ξεπλένουμε καλά με κρύο νερό ώστε να αποχωριστούν. Τις στεγνώνουμε καλά με χαρτί κουζίνας. Τις βάζουμε στο πυρέξ και τους ρίχνουμε χυμό λεμονιού.
2. Σε ένα μικρό μπολ, αναμιγνύουμε τα τρίμματα ψωμιού, το τυρί, το ιταλικό μίγμα μυρωδικών, το σκόρδο και το λάδι. Ραντίζουμε με το μίγμα ομοιόμορφα τις αγκινάρες.
3. Ψήνουμε για 15 λεπτά ή μέχρι η επικάλυψη να ροδίσει.
3 αστέρια από 2 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια