Σχετικές Συνταγές

Κατηγορίες

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

ΣΠΕΤΖΟΦΑΪ 12 ψήφοι

ΣΠΕΤΖΟΦΑΪ
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 

Υλικά (2-4 μερίδες) :

1 μεγάλο λουκάνικο Πηλίου ψιλοκομμένο
10 μικρές πιπεριές (Πηλίου κατά προτίμηση)
3 ντομάτες φρέσκιες τριμμένες

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λουκάνικο σε μέτρια φωτιά και το τηγανίζουμε από όλες τις πλευρές. Το βγάζετε σε ένα πιάτο και ρίχνουμε μέσα τις πιπεριές. Μόλις τηγανιστούν οι πιπεριές, ξαναρίχνουμε μέσα τα λουκάνικα, προσθέτουμε την ντομάτα και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μείνει με το λάδι του.
3 αστέρια από 12 επισκέπτες

Φτιάξτε το με telemarketing store
Στιλάτα και πολύ κοφτερά μαχαίρια στην κουζίνα σας!
 Περισσότερα
29.95 €
Δείτε τα πάντα για τη μαγειρική στο telemarketing.gr

Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!

από ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

Σχετικές Συνταγές

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
aggeliki 03-12-2010 20:09:10

Εγώ οταν φτιάχνω σπετσοφάι πριν τηγανίσω τα λουκάνικα τα ζεματάω και τα βράζω λίγο για να βγάλουν το πολύ λίπος και μετά τα τηγανίζω ,λίγο όμως. προσθέτω και λίγο μαιδανό στο τέλος για άρωμα.

ANΔΡΕΑΣ 28-01-2010 08:02:45

Συμφωνώ με την Αλεξία για τις χρωματιστές πιπεριές. Αλλά δοκίμασα τη συνταγη και είναιυπέροχη. Μπράβο. Εύκολο και νόστημο.

Αλεξία 26-01-2010 18:49:54

Έχω φτάξει αυτή τη συνταγή αλλα βάζω και ενα χοντροκομμένο κρεμύδι χρωματιστές πιπεριές και μαϊντανό!

Φανή 17-11-2008 22:21:44

Μπράβο.Ωραίο το σπετζοφάι και εύκολο.

Πείτε μας τη γνώμη σας, κάντε μια πρόταση ή απλά ρωτήστε! Για κάθε σχόλιο σας θα κερδίσετε και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
Έχετε δοκιμάσει τη συνταγή; 
e-mail 
Σχόλιο 


 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια