Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Φιλέτα ψαριού γλυκοκαυτερά 0 ψήφοι

Από ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Φιλέτα ψαριού γλυκοκαυτερά
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 
Αυτή η μαρινάδα-σάλτσα πηγαίνει πολύ και με κοτόπουλο. Σερβίρεται, μεταξύ άλλων, και με πράσινα φασολάκια ανακατεμένα με φρέσκο κόλιαντρο και λάιμ.

Υλικά (4)

4 φιλέτα από λευκό σφιχτό ψάρι των 180 γρ. το καθένα
μαγειρικό σπρέι
1/2 φλιτζ. χυμός πορτοκαλιού φρέσκος (περίπου 1 πορτοκάλι)
3 κουταλιές χυμός λάιμ
1 κουταλιά σκούρα ζάχαρη
1 κουταλιά ελαιόλαδο
2 κουταλάκια σόγια σος
1/2 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι κύμινο τριμμένο
1/4κουταλάκι πιπέρι μαύρο
1/4 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι τριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
Η συνταγή είναι ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ

Εκτέλεση

1. Απλώνουμε το ψάρι σε μια στρώση σε ένα ρηχό ταψί ψεκασμένο με μαγειρικό σπρέι. Αναμιγνύουμε το χυμό πορτοκαλιού με τα επόμενα εννέα συστατικά (μέχρι το σκόρδο) και το χύνουμε πάνω στο ψάρι. Το αφήνουμε για 15 λεπτά.
2. Προθερμαίνουμε το γκριλ.
3. Πασπαλίζουμε το ψάρι με πάπρικα και το ψήνουμε για 16 λεπτά ή μέχρι να γίνει. Το περιχύνουμε με τη σάλτσα.

αστέρια από 0 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια