Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Ψάρια (γαύροι ή σαρδέλες) ριγανάτα 7 ψήφοι

Ψάρια (γαύροι ή σαρδέλες) ριγανάτα
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 

Υλικά (6 μερίδες)

1 1/2 κιλό γαύρος ή σαρδέλες
1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
5 - 6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 - 2 λεμόνια
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

1. Καθαρίζετε και πλένετε τα ψάρια από λέπια και εντόσθια , (τους κόβετε τα κεφάλια).
2. Τα βάζετε σε ρηχό ταψί, τους ρίχνετε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη, το σκόρδο το λεμόνι και ελάχιστο νερό.
3. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 45 λεπτά. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό ή κρύο σε θερμοκρασία δωματίου.
1 αστέρια από 7 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!

από MARIA CHRISTINA

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια