Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Ragout (ραγού) Ουγγαρίας 1 ψήφοι

Από ΑΝΔΡΕΑΣ Α.
Ragout (ραγού) Ουγγαρίας
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 
Ο όρος Ragout (Ραγού) χαρακτηρίζει τον τρόπο μαγειρέματος για οποιοδήποτε κρέας. Συγκεκριμένα τρόπος μαγειρέματος κρέατος κατσαρόλας. Η συνταγή αυτή είναι παραδοσιακή της Ουγγαρίας. Είναι πολύ πικάντικη και θυμίζει λίγο γκούλας και πολλοί το μπερδεύουν.

Υλικά

1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (κομμένο σε κύβους)
1 πικάντικο καπνιστό λουκάνικο Ουγγαρίας
5 κ.σ. αλεύρι
6 κ.σ. ελαιόλαδο
2 μέτρια κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
2 σκελίδες σκόρδο
1 φλ. τριμμένη τομάτα
1 φλ. ζωμό μοσχαριού
1/2 φλ. κόκκινο κρασί
1 καρότο κομμένο σε ροδέλες
4 πατάτες (κομμένες σε κύβους)
1/4 κ.γ. πιπέρι
1 κ.γ. πάπρικα καυτερή
αλάτι

1 καρβέλι ψωμί
Η συνταγή είναι ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ

Εκτέλεση

Κόβουμε το λουκάνικο σε ροδέλες και το τηγανίζουμε. Το αφήνουμε στην άκρη. Αλευρώνουμε το κρέας και το τινάζουμε να φύγει το περιττό αλεύρι. Το ροδίζουμε σε μια κατσαρόλα με τις 6 κουτ. ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν Ρίχνουμε την πάπρικα. Προσθέτουμε και τα λουκάνικα και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε την τομάτα τον ζωμό, το αλάτι, το πιπέρι και το καρότο. Αφήνουμε να σιγοβράσουν και ρίχνουμε τις πατάτες. Μόλις χυλώσει το φαγητό, το αποσύρουμε από τη φωτιά.
Παίρνουμε ένα καρβέλι, κόβουμε την οριζόντια επιφάνεια, αδειάζουμε την ψίχα, να μείνει κούφιο, κενό μέσα και εκεί αδειάζουμε το φαγητό μας.
2 αστέρια από 1 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια