Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Μαγειρεύοντας με μουστάρδα

Οι ολόκληροι, αλεσμένοι, ρηγματωμένοι ή χτυπημένοι σπόροι του φυτού αναμιγνύονται με νερό, αλάτι, χυμό λεμονιού ή άλλα υγρά και πολλές φορές με άλλα μπαχαρικά ή ενισχυτικά γεύσης και δίνουν μια πάστα ή σάλτσα με χρώμα που ποικίλλει από κίτρινο μέχρι σκούρο καφέ. Ταιριασμένη κατά κανόνα με τυριά και κρέατα, η μουστάρδα αποτελεί μια συνηθισμένη προσθήκη σε σάντουιτς, σαλάτες, χ άμπουργκερς κλπ. Χρησιμοποιείται επίσης ως συστατικό για πολλά ντρέσινγκς, γλάσα, σάλτσες, σούπες και μαρινάδες, ενώ στην ινδική κουζίνα, στη Μεσόγειο, τη βόρεια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια και Νότια Αμερική και την Αφρική χρησιμοποιείται επίσης με τη μορφή κρέμας ή σπόρων, αποτελώντας ένα από τα πλέον δημοφιλή και ευρύτερα χρησιμοποιούμενα μπαχαρικά και καρυκεύματα στον κόσμο.

 

ΑΣΤΑΚΟΣ ΜΕ ΣΟΣ ΤΥΡΙΟΥ


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΡΕΜΩΔΗ ΣΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΟΥΣΤΑΡΔΕΣ
ΠΑΤΑΤΕΣ ΨΗΤΕΣ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΓΛΑΣΕ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πείτε μας τη γνώμη σας, κάντε μια πρόταση ή απλά ρωτήστε! Για κάθε σχόλιο σας θα κερδίσετε και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 


 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια