Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Μαγειρεύοντας με βότκα

Η βότκα είναι ένα διυλισμένο ποτό αποτελούμενο κυρίως από νερό και αιθα-νόλη, συχνά με ίχνη από προσμίξεις και γευστικά στοιχεία. Η βότκα φτιάχνεται με τη διύλιση ζυμωμένων ουσιών όπως σιτηρά, πατάτες ή κάποτε φρούτα και ζάχαρη. Παραδοσιακά περιέχει οινόπνευμα 40% κατ’ όγκο, όπως εκείνες από Ρωσία, Ουκρανία, Πολωνία, Λετονία, Λιθουανία, ενώ η ΕΕ έχει καθορίσει μια μέγιστη περιεκτικότητα 37,6, ενώ στις ΗΠΑ πρέπει να έχει τουλάχιστον 30%.

Πίνεται είτε σκέτη είτε μέσα σε παραδοσιακά κοκτέιλ, όπως Caesar, Bloody Mary, Screwdriver, Sex on the Beach, Moscow Mule, White Russian, Black Russian, vodka tonic και vodka martini.

Ακολουθούν συνταγές από όλο το γευστικό φάσμα, κυρίως από ζυμαρικά.

ΜΑΛΛΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΒΟΤΚΑΣ
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΑΧΙΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΟΡΙΘΟ
ΚΑΨΑΛΙΣΜΕΝΑ ΧΤΕΝΙΑ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΒΟΤΚΑ
ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΒΟΤΚΑ
ΦΕΤΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πείτε μας τη γνώμη σας, κάντε μια πρόταση ή απλά ρωτήστε! Για κάθε σχόλιο σας θα κερδίσετε και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 


 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια