Αλοιφή πάπρικας και δαμάσκηνου 2 ψήφοι

Από ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
Αλοιφή πάπρικας και δαμάσκηνου
Την αλοιφή αυτή τη σερβίρουμε ως ντιπ, αλλά εμπλουτίζουμε και σάλτσες, μαρινάδες και ντρέσινγκ. Είναι γλυκιά.
 
 

Υλικά (2 βαζάκια)

1 βαζάκι πιπεριές Φλωρίνης
50 γρ. τοματοπελτές
50 γρ. ξερά δαμάσκηνα απυρήνωτα
50 ml λάδι
1 κουταλιά πάπρικα γλυκιά
1 κουταλάκι αλάτι
ελάχιστο (1 πρέζα) μπούκοβο

Εκτέλεση

Ξεπλένουμε τις πιπεριές Φλωρίνης και τις στραγγί¬ζουμε. Βάζουμε όλα τα υλι¬κά στον πολτοποιητή μέχρι να γίνουν ένας ομοιογενής πολτός.

0 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες