Αρνάκι με δυόσμο και δεντρολίβανο 2 ψήφοι

Από ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Αρνάκι με δυόσμο και δεντρολίβανο
 
 

Υλικά

2 κιλά αρνάκι μπούτι
3 κλωνάρι δεντρολίβανο
6 κ.σ. φυλλαράκια δυόσμου
5 σκελίδες σκόρδο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε των φούρνο στους 200 C. Βάζουμε το σκόρδο, το δεντρολίβανο, το δυόσμο, αλάτι πιπέρι και το λάδι στο πίμερ και τα χτυπάμε να σφίξουν για 1 λεπτό. Καθαρίζουμε το κρέας και του κάνουμε με μαχαίρι 6-7 χαρακιές.
Τρίβουμε με το ντρέσινγκ το κρέας καλά και το βάζουμε στο φούρνο σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο για 2μιση με 3 ώρες. Βγάζουμε από τον φούρνο, το αφήνουμε να σταθεί για 10 λεπτά, κόβουμε και σερβίρουμε.
3 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες