Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Γαλέος σαγανάκι (αγιορείτικη συνταγή) 6 ψήφοι

Από ΑΝΔΡΕΑΣ Α.
Γαλέος σαγανάκι (αγιορείτικη συνταγή)
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 
'Αλλη μια Αγιορείτικη συνταγή που δίνω, με ψάρι αυτή τη φορά. Οι φέτες του γαλέου που θα συμπληρώσουν τα 600 γραμμάρια, είναι περίπου τρεις. Εύκολη και νόστιμη συνταγή.

Υλικά (3 μερίδες)

600 γρ. γαλέος φέτα (κομμένος σε κομματάκια 5 επί 5 εκατοστών)
150 γρ. λάδι
χυμός ενός λεμονιού
αλάτι
κύμινο
πιπέρι
ρίγανη
1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
Η συνταγή είναι ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ

Εκτέλεση

Αλατίζουμε το ψάρι, τουλάχιστον 2 ώρες πριν και το βάζουμε σε μια μικρή ρηχή κατσαρόλα (Δηλ. ταβάς) μόλις να χωράνε σε αυτό τα κομμάτια του. Βάζουμε κρύο νερό, τόσο ώστε να σκεπαστούν λίγο. Έπειτα βάζουμε στη φωτιά το σκεύος μας. Όταν αρχίσει να βράζει προσθέτουμε το λάδι και σε 15-20 λεπτά τη μουστάρδα, τα μπαχαρικά και τον χυμό λεμονιού. Κουνάμε καλά τον ταβά και σε 1 λεπτό το κατεβάζουμε. Είναι έτοιμο.
3 αστέρια από 6 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια