Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΣΟΥΦΛΕ 8 ψήφοι

Από ΑΝΘΗ Β.
ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΣΟΥΦΛΕ
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 
Είναι μια πολύ νόστιμη και εύκολη συνταγή που μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπους και ασπροπρόσωπες στους καλεσμένους σας.

Υλικά (8-10 μερίδες) :

1/2 κιλό λαζάνια (προτιμώ τα ματσάτα της misko)
250 γρ. τυρί Γκούντα
250 γρ. τυρί Ένταμ
250 γρ. μοτσαρέλα
250 γρ. καπνιστό τυρί Μετσόβου
200 γρ. μπέικον (κατά προτίμηση σε κυβάκια)
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 μεσαία κονσέρβα ψιλοκομμένα μανιτάρια
ρίγανη, πιπέρι
1 σφηνάκι λευκό ξηρό κρασί
500 γρ. κρέμα γάλακτος πλήρης
Η συνταγή είναι ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα λαζάνια σε όσο χρόνο γραφεί στη συσκευασία. Μέχρι να βράσουν τα λαζάνια ετοιμάζουμε την, ας πούμε, γέμιση ως έξη: μαραίνουμε το μπέικον σε βαθμό τέτοιο που να βγάλει το λίπος του, ρίχνουμε ρίγανη και πιπέρι κατά βούληση να ζεσταθούν μαζί με το μπέικον και να βγάλουν τα αρώματα τους, στη συνεχεία προσθέτουμε τα μανιτάρια και τη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια κι όταν μαραθούν τα λαχανικά μάτσα σβήνουμε με το κρασί.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα τυριά μαζί, στραγγίζουμε τα λαζάνια και βάζουμε τα μισά από αυτά σε ένα ταψί Νο 30, τη μισή ποσότητα από τα ανακατεμένα τυριά, κατόπιν το μείγμα του μπέικον, τα υπόλοιπα λαζάνια και το υπόλοιπο τυρί. Τέλος το περιχύνουμε με τη κρέμα γάλακτος και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου, θα κάνει μια χρυσαφένια κρουστά είναι πολύ νόστιμο.

Καλή επιτυχία!
3 αστέρια από 8 επισκέπτες
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

Σχετικές Συνταγές

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
giota 06-09-2012 15:25:45

nai thn exw dokimasei kai einai polu nostimh kai eykolh sxetika mprabo an8h einai teleia....

maria 21-10-2011 12:20:10

ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΟ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ..ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΑΝΘΗ.Β

Πείτε μας τη γνώμη σας, κάντε μια πρόταση ή απλά ρωτήστε! Για κάθε σχόλιο σας θα κερδίσετε και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
Έχετε δοκιμάσει τη συνταγή; 
e-mail 
Σχόλιο 


 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια