Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

ΚΕΪΚ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ 23 ψήφοι

ΚΕΪΚ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 

Υλικά :

1 φλιτζ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
2 φλιτζ. ζάχαρη
4 αυγά
2 βανίλιες
4 φλιτζ. αλεύρι σκληρό
1 κουταλιά μπέικιν πάουντερ
1/2 φλιτζ. κακάο
1 φλιτζ. γάλα

Εκτέλεση:

1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180C.
2. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία φόρμα κέικ.
3. Βάζουμε σε ένα μπολ το βούτυρο και το χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να γίνει το μείγμα λείο.
3. Κοσκινίζουμε μαζί το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε στο βούτυρο ένα-ένα τα αυγά χτυπώντας στο μίξερ συνεχώς. Προσθέτουμε το αλεύρι εναλλάξ με το γάλα και χτυπάμε μέχρι να γίνει το μείγμα λείο. Κρατάμε 1 φλιτζ. από το μείγμα χωριστά και προσθέτουμε σε αυτό το κακάο, ανακατεύοντας πάρα πολύ καλά.
4. Ρίχνουμε το μισό άσπρο μείγμα στη φόρμα ομοιόμορφα και από πάνω ρίχνουμε το μείγμα με το κακάο. Ρίχνουμε το υπόλοιπο μισό άσπρο μείγμα από πάνω από το κακάο. Βυθίζουμε ένα μαχαίρι στο μείγμα και κάνουμε κύκλους ώστε το μείγμα από το κακάο να ανακατευτεί με το άσπρο και να κάνει τα "νερά".
5. Ψήνουμε για 1 ώρα περίπου.
2 αστέρια από 23 επισκέπτες
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

Σχετικές Συνταγές

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
lol 24-05-2013 16:34:22

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

antigoni 07-01-2013 20:54:21

TELEIOOOOOOO ! ! ! !

Χριστίνα Π. 03-04-2011 02:02:21

Θα μπορούσαμε να βάλουμε 2 φλιτζάνια αλεύρι και 2 φλιτζάνια πούδρα αμυγδάλου.

MATOULA 02-12-2007 16:17:49

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Πείτε μας τη γνώμη σας, κάντε μια πρόταση ή απλά ρωτήστε! Για κάθε σχόλιο σας θα κερδίσετε και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
Έχετε δοκιμάσει τη συνταγή; 
e-mail 
Σχόλιο 


 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια