Κοχύλια ζυμαρικού γεμιστά με ελιές και φέτα 4 ψήφοι

Κοχύλια ζυμαρικού γεμιστά με ελιές και φέτα
 
 

Υλικά


48 μεγάλα κοχύλια ζυμαρικού
3/4 φλιτζ. τυρί φέτα κομματιασμένο
3/4 φλιτζ. κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρούς κύβους
12 ελιές μαύρες ξεσποριασμένες και κομμένες
1/4 φλιτζ. καρύδια ψιλοκομμένα
2 κουταλάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
1/2 κουταλάκι ρίγανη ξηρή

Εκτέλεση

1. Βράζουμε, στραγγίζουμε και ξεπλένουμε το ζυμαρικό με κρύο νερό. Στραγγίζουμε καλά και πάλι και διατάσσουμε τα κοχύλια μέσα σε ένα μπολ φούρνου μικροκυμάτων. Τα βάζουμε στην άκρη.
2. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τη φέτα την κόκκινη πιπεριά, τις ελιές, το καρύδι, το μαϊντανό και τη ρίγανη. Γεμίζουμε κάθε κοχύλι με περίπου 1κουταλάκι μίγμα φέτας και του βάζουμε μια οδοντογλυφίδα. Βάζουμε τα γεμιστά κοχύλια στο 50% του φούρνου για 4-5 λεπτά ή μέχρι να ζεσταθούν καλά.
3 αστέρια από 4 επισκέπτες