Κριθαράκι με παρμεζάνα και σκόρδο 2 ψήφοι

Κριθαράκι με παρμεζάνα και σκόρδο

 
 

Υλικά

1 φλιτζ. κριθαράκι
1/4 φλιτζ. βούτυρο
2 κουταλιές γάλα
1/2 κουταλάκι αλάτι
1/8 κουταλάκι πιπέρι
1/4 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο
1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος

Εκτέλεση

1. Βράζουμε το κριθαράκι.
2. Ενώ βράζει το κριθαράκι, λιώνουμε το βούτυρο στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει.
3. Στραγγίζουμε το βρασμένο κριθαράκι και το ρίχνουμε στο τηγάνι με το βούτυρο και το σκόρδο. Προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι, το τυρί και τον μαϊντανό. Ανακατεύουμε και βγάζουμε το φαγητό από τη φωτιά.
0 αστέρια από 2 επισκέπτες