Ξιφίας γιουβέτσι 2 ψήφοι

Από ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Σ.
Ξιφίας γιουβέτσι
 
 

Υλικά (6 μερίδες)

6 φέτες ξιφία
1 κουτί ολόκληρα μανιτάρια
2-3 σκελίδες σκόρδο
1/2 φλιτζ. ψιλοκομενο μαϊντανό
1/2 κιλό κοφτό μακαρονάκι
125 ml λάδι
125 γρ. βούτυρο
αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα πυρίμαχο σκεύος προσθέτουμε τον ξιφία.
Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το σκόρδο, το μαϊντανό και τα μανιτάρια.
Προσθέτουμε επίσης το λάδι, το βούτυρο και λίγο νερό (1/2 κούπα του τσαγιού).
Τα βάζουμε στο φούρνο στους 180 για 30 λεπτά και τα γυρίζουμε.
Προσθέτουμε το μακαρονάκι και τα αφήνουμε για ακόμα 20 λεπτά στους 160 μέχρι να πάρουν χρώμα.
2 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες