Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ 0 ψήφοι

ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 
Ένα χορταστικό πιάτο για όσους προσέχουν τη σιλουέτα τους.

Υλικά (4 μερίδες) :

500 γρ. άπαχο μοσχάρι
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά ηλιέλαιο
1 κουταλάκι ρίγανη
170 ml τοματοπολτός χωρίς αλάτι διαλυμένος σε 1 φλιτζάνι νερό
225 γρ μακαρονάκι
1/8 κουταλάκι κύμινο (προαιρετικό)

Εκτέλεση:

1. Μαγειρεύουμε το κρέας σε μέτρια φωτιά, κομματιάζοντάς το με το πιρούνι, μέχρι να χάσει τελείως το κόκκινο χρώμα του. Στραγγίζουμε τα λίπη, απλώνοντάς το πάνω σε χαρτί κουζίνας
2. Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τη ρίγανη, τον τοματοπολτό και νερό και τα ανακατεύομε για να αναμιχθούν. Προσθέτουμε το μαγειρεμένο κρέας.
3. Στο μεταξύ βράζουμε χωρίς αλάτι το ζυμαρικό και το στραγγίζουμε. Το αναμιγνύουμε με τη σάλτσα κρέατος και σερβίρουμε.
0 αστέρια από 0 επισκέπτες

 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

Σχετικές Συνταγές

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πείτε μας τη γνώμη σας, κάντε μια πρόταση ή απλά ρωτήστε! Για κάθε σχόλιο σας θα κερδίσετε και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
Έχετε δοκιμάσει τη συνταγή; 
e-mail 
Σχόλιο 


 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια