Μακαρόνι με σάλτσα ελιάς 1 ψήφοι

Από ΤΡΙΓΚΟΥΛΛΟΣ
Μακαρόνι με σάλτσα ελιάς
 
 

Υλικά (4)

350 γρ. μακαρόνι βρασμένα, ξεπλυμένα με κρύο νερό και στραγγισμένα
10 ελιές μαύρες ή πράσινες ψιλοκομμένες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
4 κουταλιές βούτυρο
κάπαρη
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Λιώνουμε το βούτυρο στο τηγάνι, προσθέτουμε το σκόρδο και τις ελιές και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τα μακαρόνι, βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γέυση( και κάπαρη αν θέλουμε) και τα σερβίρουμε καυτά.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές

Ανήκει στις κατηγορίες