Μακαρόνια χοντρά με σάλτσα ελιάς και αντσούγας 2 ψήφοι

Μακαρόνια χοντρά με σάλτσα ελιάς και αντσούγας
Η απλούστατη αυτή σάλτσα ονομάζεται «Μαύρη σάλτσα» στη
Νότια Ιταλία εξαιτίας της μαύρης ελιάς που χρησιμοποιούν.

 
 

Υλικά


24 ώριμες ελιές μαύρες ή πράσινες ξεσποριασμένες και κομμένες
1/3 φλιτζ ελαιόλαδο
4 φιλέτα αντσούγας λιωμένα
4 φλιτζ μαϊντανός κομμένος

Εκτέλεση

Αναμιγνύουμε όλα τα συστατικά και τα αφήνουμε να μείνουν όσο βράζει το ζυμαρικό. Αναμιγνύουμε τη σάλτσα με το ζυμαρικό και σερβίρουμε.
0 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες