Μακαρονόπιτα από τις Μπαχάμες 1 ψήφοι

Από ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
Μακαρονόπιτα από τις Μπαχάμες
 
 

Υλικά (4)

250 γρ. μακαρόνια γυριστά
1 κουταλιά κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 κουταλιά σέλερι ψιλοκομμένο
180 γρ. τυρί τσένταρ τριμμένο
λίγο πιπέρι
1 κονσέρβα των 350 ml γάλα εβαπορέ

Εκτέλεση

1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Προσθέτουμε στο ζυμαρικό το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σέλερι. Προσθέτουμε το μισό τυρί και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά για να λιώσει. Βάζουμε πιπέρι και ρίχνουμε μέσα το γάλα.
3. Ρίχνουμε κουταλιές από το μίγμα σε βουτυρωμένο ταψί 30Χ30Χ5 εκ. και πασπαλίζουμε ομοιόμορφα με το υπόλοιπο τυρί.
4. Προθερμαίνουμε τον φούρνο και ψήνουμε το φαγητό στους 175°C για 20 λεπτά. Το βγάζουμε, το αφήνουμε για 10 λεπτά, το κόβουμε σε τετράγωνες φέτες και σερβίρουμε.

0 αστέρια από 1 επισκέπτες