Παγωτό ροδάκινο 3 ψήφοι

Παγωτό ροδάκινο
 
 

Υλικά

4 φλ. ξεφλουδισμένα ροδάκινα κομμένα σε κύβους (περίπου 8 μικρά ώριμα ροδάκινα)
1 φλ. ζάχαρη
1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου στιγμής γεύση βανίλια
1 ζαχαρούχο γάλα
2 φλ. πλήρες γάλα φρέσκο
2 φλ. κρέμα γάλακτος light

Εκτέλεση

Ανακατέψτε τα ροδάκινα με τη ζάχαρη και αφήστε τα να σταθούν για μια ώρα. Πολτοποιήστε τα ροδάκινα στο μπλέντερ ή στο μούλτι. Ανακατέψτε το άνθος αραβοσίτου με το εβαπορέ γάλα σε ένα μεγάλο μπολ, στη συνέχεια προσθέστε τα πολτοποιημένα ροδάκινα, το ζαχαρούχο γάλα, το φρέσκο γάλα και τη κρέμα γάλακτος. Βάλτε το στη παγωτομηχανή και ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης της.
0 αστέρια από 3 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες