Πέννες Ελληνικές 1 ψήφοι

Πέννες Ελληνικές
 
 

Υλικά (4 μερίδες)

500 γρ πέννες ή άλλο ανάλογο ζυμαρικό
1 φλιτζ τυρί φέτα κομματιασμένο
100 γρ ελιές μαύρες κομμένες
3/4 φλιτζ ραπανάκια κομμένα σε φέτες
1/4 φλιτζ πράσινα κρεμμυδάκια κομμένα
1 αγγούρι κομμένο σε λεπτές φέτες
1/2 φλιτζ ελαιόλαδο
2 κουταλιές χυμός λεμονιού
2 κουταλιές μαϊντανός κομμένος
3 κουταλιές σκορδόσκονη
1 κουταλάκι ρίγανη ξηρή

Εκτέλεση

Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. Αναμιγνύουμε το ζυμαρικό σε ένα μεγάλο μπολ με τα υπόλοιπα συστατικά. Παγώνουμε. Σερβίρουμε πάνω σε μαρουλόφυλλα.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες