Σάλτσα φιστικιού για γιαπωνέζικα νουντλ 11 ψήφοι

Σάλτσα φιστικιού για γιαπωνέζικα νουντλ
 
 

Υλικά (4 μερίδες)


1 κουταλιά τζίντζερ φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές φιστικοβούτυρο
2 κουταλιές σόγια σος
4 κουταλιές ξύδι
1 κουταλιά σησαμέλαιο
2 κουταλιές ελαφρό λάδι σαλάτας
1 κουταλιά μέτριο σέρι
1 κουταλάκι δυνατή αγγλική μουστάρδα

Εκτέλεση

Αναμιγνύουμε όλα τα συστατικά και τη σερβίρουμε ως ντρέσινγκ πάνω σε καυτά νουντλ. Τρώγεται καυτό ή κρύο. Η σάλτσα ανακατεύεται πολύ εύκολα και καλύπτει μεγάλη ποσότητα νουντλ. Όση μείνει διατηρείται στο ψυγείο για λίγες μέρες.
4 αστέρια από 11 επισκέπτες