Σούπα στρατσιατέλα 3 ψήφοι

Σούπα στρατσιατέλα
 
 

Υλικά (4 μερίδες)

2 αυγά
2 κουταλιές τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
2 κουταλάκια μαϊντανός ψιλοκομμένος
λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο
αλάτι κατά τη γεύση
750 ml ζωμός κοτόπουλου

Εκτέλεση

Κτυπάμε τα αβγά ώστε μόλις να αναμιχθούν. Προσθέτουμε το τυρί, το μαϊντανό, το μοσχοκάρυδο και το αλάτι. Βάζουμε το ζωμό κοτόπουλου να βράσει σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το μίγμα του αβγού ανακατεύοντας απαλά και σιγοβράζουμε ανακατεύοντας για 2-3 λεπτά ακόμη. Το μίγμα θα σχηματίσει μικρές νιφάδες μέσα στο ζωμό. Δοκιμάζουμε τη γεύση και σερβίρουμε αμέσως σε μπολ.
1 αστέρια από 3 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες