Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Σπαγγετίνι κρύα καλοκαιρινά 0 ψήφοι

Σπαγγετίνι κρύα καλοκαιρινά
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 

Υλικά (4 μερίδες)


400 γρ. σπαγγετίνι ή φιδές
2 κουταλιές φρέσκο θυμάρι (ή βασιλικός)
4 μεγάλες ώριμες τομάτες
4-5 κουταλιές ελαιόλαδο
πιπέρι και αλάτι κατά τη γεύση

Εκτέλεση

1. Βουτάμε τις τομάτες σε ζεματιστό νερό, τις ξεφλουδίζουμε, αφαιρούμε τους σπόρους και τις κόβουμε κομματάκια μέσα σε ένα μεγάλο μπολ.
2. Προσθέτουμε λίγο λάδι, το θυμάρι (ή βασιλικό) φρεσκοκομμένο, πιπέρι, αλάτι και τα ανακατεύουμε.
3. Βράζουμε τα vermicelli, τα στραγγίζουμε, τα κρυώνουμε με κρύο νερό και τα ξαναστραγγίζουμε.
4. Κατά βούληση προσθέτουμε και άλλα ορεκτικά, όπως κάπαρη, ελιές, κομματάκια πιπεριά, τόνο, αντσούγα, γαύρο ξιδάτο ή λεμονάτο, λακέρδα κλπ.
5. Τα βάζουμε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος, τα περιχύνουμε με το υπόλοιπο λάδι, τα ανακατεύουμε με τις τομάτες και τα παγώνουμε για 1-2 ώρες.
0 αστέρια από 0 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια