Τηγανητό χοιρινό με φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ψήφοι

Από ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Τηγανητό χοιρινό με φρέσκα κρεμμυδάκια
Το χοιρινό μαρινάρεται σε ρυζόκρασο και σοτάρεται σ’ αυτήν τη γρήγορη και εύκολη συνταγή.
 
 

Υλικά

250- γρ. χοιρινό, ψιλοκομμένο
1 κουταλιά ρυζόκρασο
500 γρ. φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κουταλιές καλή σόγια σος
5 κουταλιές ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι αλάτι

Εκτέλεση

1. Αναμιγνύουμε το χοιρινό με τη σόγια σος και το ρυζόκρασο.
2. Πλένουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα κόβουμε σε μήκη των 5 εκ.
3. Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας. Μόλις αλλάξει χρώμα, προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και αλάτι κατά τη γεύση. Αναμιγνύουμε καλά και το βγάζουμε από τη φωτιά πριν τα κρεμμυδάκια αρχίσουν να αποδίδουν το χυμό τους.
4. Σερβίρεται ζεστό με ρύζι.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες