Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Βερμιτσέλι αλά καμπολαταρο 0 ψήφοι

Από ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Βερμιτσέλι αλά καμπολαταρο
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 
Μια εύκολη και νόστιμη σάλτσα ψαριού με τόνο και αντσούγες για βερμιτσέλι.

Υλικά

600 γρ. βερμιτσέλι ή παρόμοιο ζυμαρικό
50 γρ. αντσούγες αλμυρές, ξεπλυμένες και ξεκοκαλισμένες
200 γρ. τόνος από κονσέρβα σε λάδι
1 φλ. (250 ml) ζωμός κρέατος
πιπέρι κόκκινο
πιπέρι καγιέν
1/3 φλ. ανάλατο βούτυρο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
λίγο αλάτι
Η συνταγή είναι ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ

Εκτέλεση

1. Ψιλοκόβουμε τις αντσούγες με τον τόνο και περνάμε το μίγμα μέσα από ένα δικτυωτό, μαλακώνοντας την πάστα που προκύπτει με λίγο ζωμό (μπορούμε να το περάσουμε στο μπλέντερ, αν θέλουμε). Προσθέτουμε τον υπόλοιπο ζωμό, βάζουμε τα πιπέρια και σιγοβράζουμε τη σάλτσα σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να πήξει λιγάκι.
2. Στο μεταξύ βράζουμε το ζυμαρικό, το στραγγίζουμε και το επαναφέρουμε στην κατσαρόλα του, αναμιγνύοντάς το με το ελαιόλαδο, τον μαϊντανό και το βούτυρο. Ενώ λιώνει το βούτυρο, ρίχνουμε ανακατεύοντας το μίγμα ψαριών, σιγοβράζουμε για λίγο σε χαμηλή φωτιά και σερβίρουμε.


αστέρια από 0 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές

 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια