Χοιρινές μπριζόλες κρασάτες 11 ψήφοι

Χοιρινές μπριζόλες κρασάτες
 
 

Υλικά

6 χοιρινές ππριζόλες
3 σκελίδες σκόρδο
3 φύλλα φασκομηλιάς (salvia)
ρίγανη - αλάτι - πιπέρι
5 κουταλιές λάδι
2/3 φλιτζάνι λευκό κρασί
2 λεμόνια
3 κλωνιά μαϊντανό

Εκτέλεση

-Βάζουμε τις μπριζόλες σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα με το σκόρδο ψιλοκομμένο, το φασκόμηλο, ρίγανη, αλατοπίπερο και 1,5 φλιτζάνι νερό.
-Σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να πιουν το νερό.
-Προσθέτουμε το λάδι και τις ροδίζουμε και από τις δύο πλευρές.
-Ρίχνουμε το κρασί και αφού εξατμισθεί τον χυμό των λεμονιών.
-Τις πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και τις σερβίρουμε αμέσως.
2 αστέρια από 11 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες