Χταποδάκι κρασάτο 5 ψήφοι

Χταποδάκι κρασάτο
 
 

Υλικά (4-6 μερίδες)

1 μέτριο χταπόδι χτυπημένο, γουλισμένο και καθαρισμένο
1 φλιτζ. ελαιόλαδο
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 ποτηράκι κρασί
1 κονσέρβα ντοματάκια
1 κουταλιά πελτές
1 ματσάκι μαϊντανός
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τσιγαρίζουμε. Ρίχνουμε το χταπόδι και σβήνουμε με κρασί. Προσθέτουμε την ντομάτα, τον πελτέ και τον μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα του.
3 αστέρια από 5 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες