Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

ΧΤΑΠΟΔΙ ΒΡΑΣΤΟ 21 ψήφοι

ΧΤΑΠΟΔΙ ΒΡΑΣΤΟ
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 

Υλικά (10 μερίδες) :

1 κιλό χταπόδι
1 φλιτζάνι τσαγιού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι τσαγιού ξύδι
1 κουταλάκι ρίγανη ή θυμάρι.

Εκτέλεση:

1. Πλένετε και καθαρίζετε το χταπόδι. Το βάζετε να βράσει σε άφθονο νερό για τουλάχιστον μια ώρα και 20 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία.
2. Όταν το χταπόδι ψηθεί πολύ καλά, το τραβάτε με μια πιρούνα και το κόβετε σε μικρά κομμάτια.
3. Το σερβίρετε περιχυμένο με άφθονο ελαιόλαδο, ξύδι και πασπαλισμένο με την ρίγανη ή το θυμάρι.
3 αστέρια από 21 επισκέπτες
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

Σχετικές Συνταγές

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πείτε μας τη γνώμη σας, κάντε μια πρόταση ή απλά ρωτήστε! Για κάθε σχόλιο σας θα κερδίσετε και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
Έχετε δοκιμάσει τη συνταγή; 
e-mail 
Σχόλιο 


 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια