Νέκταρ κάμα σούτρα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 κουταλιά καθαρισμένο βούτυρο (το ζεσταίνουμε μέχρι να αφρίσει και αφαιρούμε τον αφρό με ένα φίλτρο από μουσελίνα)
1 κουταλάκι μέλι
1 κουταλάκι σκόνη γλυκόρριζας
150 ml γάλα
150 ml χυμός μάραθου φυγοκεντρισμένος
Εκτέλεση
Πλένουμε και στεγνώνουμε τη μαραθόριζα. Φυγοκεντρίζουμε για να πάρουμε το χυμό της. Τον χύνουμε στο μπλέντερ μαζί με τα λοιπά συστατικά και τα λιώνουμε. Σερβίρουμε σε δυο ποτήρια με πάγο.

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr