Πικάντικο ντιπ φέτας

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
200 γρ. τυρί φέτα κατά προτίμηση από άλμη
10 γρ. σκόρδο (3 σκελίδες μετρίου μεγέθους)
2 γρ. φρέσκος βασιλικός ή 6 φύλλα των 4 εκ. (κάποιοι προτιμούν λιγότερο)
2 κουταλιές ελαιόλαδο υπερπαρθένο ή τρεις κουταλιές φρέσκη κρέμα (creme fraiche ή ξινή κρέμα.)
Εκτέλεση
1. Κόβουμε τη φέτα σε μικρούς κύβους και τη λιώνουμε στο μπλέντερ μαζί με το σκόρδο και τον βασιλικό.
2. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο ή τη φρέσκη κρέμα και συνεχίζουμε να λιώνουμε μέχρι να πάρουμε μια ομοιόμορφη πάστα.

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr