Αλοιφή πάπρικας και δαμάσκηνου

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 βαζάκι πιπεριές Φλωρίνης
50 γρ. τοματοπελτές
50 γρ. ξερά δαμάσκηνα απυρήνωτα
50 ml λάδι
1 κουταλιά πάπρικα γλυκιά
1 κουταλάκι αλάτι
ελάχιστο (1 πρέζα) μπούκοβο
Εκτέλεση
Ξεπλένουμε τις πιπεριές Φλωρίνης και τις στραγγί¬ζουμε. Βάζουμε όλα τα υλι¬κά στον πολτοποιητή μέχρι να γίνουν ένας ομοιογενής πολτός.

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr