Καπρέζε σαλάτα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
ντοματίνια βελανίδι
φρέσκια mozzarella (προτιμήστε mozzarella di bufala)
pesto genovese βασιλικού
ελαιόλαδο
λίγα φυλλαράκια βασιλικού
αλάτι
φρέσκο πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα ντοματίνια και τα κόβουμε στη μέση. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και απλές ώριμες ντομάτες αν δεν βρίσκουμε ντοματίνια και αρκεί να της κόψουμε σε ροδέλες.

Κόβουμε σε ροδέλες τη mozzarella και την προσθέτουμε μαζί με τα ντοματίνια σε ένα μεγάλο μπωλ.

Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

Τελειώνουμε το πιάτο μας προσθέτοντας από πάνω μικρές κουταλιές από το pesto και τα φυλλαράκια του βασιλικού.

Η Σαλάτα Caprese με Πέστο είναι έτοιμη για να την απολαύσουμε!

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr