Φτερούγες κοτόπουλου με μέλι και τζίντζερ

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
6 φτερoύγες κοτόπουλου
Για τη μαρινάδα
5 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
5 κουταλιές της σούπας μέλι
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
1 κόκκινη πιπεριά τσίλι, κομμένη σε φέτες
1-2 τεμάχια τζίντζερ, τριμμένο
4-5 κλαδιά θυμάρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μπολ για να δημιουργήσουμε μια κολλώδη σάλτσα.

Τοποθετούμε τις φτερούγες κοτόπουλου σε μία στρώση σε ένα φαρδύ, ρηχό ταψί.

Ρίχνουμε τη μαρινάδα πάνω από το κοτόπουλο, καλύπτουμε με διαφανή μεμβράνη και τοποθετούμε στο ψυγείο για να μαριναριστεί για 24 ώρες.

Ζεσταίνουμε το μπάρμπεκιου ή το τηγάνι. Ψήνουμε τις φτερούγες για 15-20 λεπτά, γυρνώντας τις συχνά.

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr