Η ταπεναντ μου

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
20-30 ελιές καλαματιανές ξεσποριασμένες και χοντροκομμένες
10-15 ελιές πράσινες ξεσποριασμένες και χοντροκομμένες
1 κουταλιά χυμός λεμονιού ή κατά τη γεύση
1 κουταλιά ελαιόλαδο
4-5 φιλέτα αντσούγας χοντροκομμένα ή κατά τη γεύση
4-5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 πιπερίτσα καυτερή φρέσκια ή ξηραμένη, ψιλοκομμένη
? φλιτζ. κάσιους χοντροκοπανισμένα
2 κουταλιές κέτσαπ
1 μικρή χούφτα φύλλα βασιλικού σχισμένα
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα συστατικά στο μπλέντερ και φτιάχνουμε χοντροκομμένο μίγμα (με παλμούς). Εναλλακτικά τα κοπανάμε στο γουδί.
Σημ. Πρέπει να μπορεί να αλείφεται στο ψωμί ή στο κράκερ. Διατηρείται μέχρι δυο εβδομάδες στο ψυγείο.

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr