Κοτοσαλάτα με αμύγδαλα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
200 gr στήθος κοτόπουλου
1/3 φλιτζανιού γιαούρτι 2%
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα Dijon
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
2 κουταλιές της σούπας αποξηραμένα βερίκοκα
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα καβουρδισμένα αμύγδαλα
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
1. Γεμίζουμε μέχρι τη μέση μια κατσαρόλα με νερό και αφήνουμε
να πάρει βράση. Αλατοπιπερώνουμε το στήθος. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το κοτόπουλο. Σιγοβράζουμε μέχρι να μαγειρευτεί για 8-10 λεπτά. Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει. Το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

2. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη μουστάρδα Dijon, το σχοινόπρασο, τα βερίκοκα και τα αμύγδαλα. Προσθέτουμε το κοτόπουλο, αλάτι και πιπέρι.

3. Προεραιτικά ψήνουμε μια φέτα ψωμί, τοποθετούμε ένα φύλλο μαρουλιού από πάνω και προσθέτουμε τη σαλάτα κοτόπουλου.

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr