Κροκέτες μπακαλιάρου

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
500 γραμμάρια φιλέτο μπακαλιάρου χωρίς δέρμα
250g πατάτες
4 κουταλιές της σούπας αλεύρι
ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
200 ml μαγιονέζα
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το ψάρι και στη συνέχεια ξεφλουδίζουμε και τρίβουμε τις πατάτες.
Ανακατεύουμε το ψάρι, τις πατάτες και το αλεύρι σε ένα μπολ και αλατοπιπερώνουμε.

Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα βάζουμε στο ψυγείο.

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία και τηγανίζουμε τα μπιφτέκια μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα. Τα αφαιρούμε από το τηγάνι και τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε με μερικές φέτες λεμονιού και μαγιονέζα.

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr