Μακαρονάκι με ελιές ανάμεικτες, μαγιονέζα και γιαούρτι

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
500 γρ. μακαρονάκι βρασμένο
150 γρ. ελιές μαύρες, χωρίς κουκούτσια χοντροκομμένες
150 γρ. ελιές πράσινες χοντροκομμένες χωρίς κουκούτσια
150 γρ. μαγιονέζα
300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κ. γ. πιπέρι καγιέν
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κ. σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κ. σπόροι παπαρούνας
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε τη μαγιονέζα με το γιαούρτι, προσθέτουμε τα μπαχαρικά και τις ελιές, προσθέτουμε το μακαρονάκι και το παγώνουμε στο ψυγείο για 2 τουλάχιστον ώρες πριν το σερβίρουμε.

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr