Μιλφέιγ στο τσακ μπαμ

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 κουτί garni λευκό
3 πακέτα κρημ κρακερς κόκκινα
2 φακελάκια ανθός αραβοσίτου στιγμής
λίτρο γάλα και λίγη αχνή ζάχαρη
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το γάλα, τα δυο φακελάκια ανθό αραβοσίτου, τα δυο φακελάκια που περιέχει μέσα το γκαρνί και ανακατεύουμε με ένα μεγάλο κουτάλι η με έναν αυγοδάρτη. Σε δυο λεπτά ανακατέματος η κρέμα είναι έτοιμη. Παίρνουμε ένα τάπερ και βάζουμε μια στρώση κρημ κρακερς (αν έχει κενά σπάμε και μερικά να καλύψουμε όλη την επιφάνεια). Μετά βάζουμε το 1/3 της κρέμας. Από πάνω άλλη μια στρώση κρημ κρακερς και ξανά 1/3 της κρέμας και το ίδιο άλλη μια φορά. Αφού βάλουμε και την τελευταία δόση κρέμας από πάνω σπάμε και τρίβουμε μερικά κρημ κρακερς σε όσο πιο μικρά κομματάκια μπορούμε. Πασπαλίζουμε από πάνω με αχνή ζάχαρη και έτοιμο! Το αφήνουμε μία δυο ώρες στο ψυγείο και το γλυκό μας είναι έτοιμο!
Αν χρειαστείτε περισσότερη κρέμα μπορείτε να φτιάξετε όση Θέλετε αρκεί να προσθέσετε λίγο παραπάνω γάλα και όσα φακελάκια ανθό και γκαρνι θέλετε!

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr