Μυδοπίλαφο με μάραθο

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1/2 κιλό μύδια κατεψυγμένα η φρέσκα
1 μικρό ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο
αλάτι και πιπέρι
1 1/2 ποτήρι του κρασιού ρύζι για πιλάφι.
1 κρεμμύδι τριμμένο
2 κρεμμυδάκια κομματιασμένα
2 σκελίδες σκόρδο κομμένες ροδελίτσες
λίγο κρασάκι άσπρο
λαδί για το τηγάνι
Εκτέλεση
Βάζουμε στο τηγάνι το λαδί και τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι, το ξερό κρεμμύδι και το σκόρδο. Τα γυρίζουμε λίγο και ρίχνουμε και το μάραθο. Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι φρεσκοτριμμένο. Προσθέτουμε το κρασάκι να εξατμιστεί. Ρίχνουμε περίπου 2 ποτήρια νερό και μόλις πάρει βράση ρίχνουμε και το ρυζάκι και πριν βράσει ρίχνουμε και τα μύδια. Κανονίζουμε τη βράση ώστε το ρύζι να μείνει σπυρωτό και τα μύδια να έχουν πάρει δυο βράσεις. Σερβίρουμε ζεστό. Καλή όρεξη!

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr