Ντοματόσουπα με ελαιόλαδο

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1/2 κιλό ντομάτες ώριμες
1 κλωναράκι σέλινου
1 καρότο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδου ολόκληρες
8 φλ. νερό
1/2 φλ. αστράκι ή άλλη πάστα
1/3 φλ. ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένετε τις ντομάτες , τις κόβετε κομμάτια και τις βάζετε να βράσουν με το νερό και τα μυρωδικά επί 20 λεπτά. Τα περνάτε από σήτα, βάζετε το απόσταγμα σε κατσαρόλα και προσθέτετε το λάδι και τα βράζετε για 5 λεπτά.
Ρίχνετε μετά τα ζυμαρικά και αφού πάρει βράση σκεπάζετε και αφήνετε να σιγοβράσει η σούπα επί 10 λεπτά. Προσθέτετε το αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε αποσύρετε από την φωτιά και σερβίρετε.

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr