Ομελέτα με πατάτες και ντομάτες

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
2 κ.σ. ελαιόλαδο
800 γρ βρασμένες πατάτες
8 αυγά
4 ώριμες ντομάτες
150 γρ φρέσκια μοτσαρέλα
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο σκεύος ψιλοκόβουμε τις πατάτες σε κυβάκια.

Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τις πατάτες. Τις σοτάρουμε για 5 λεπτά για να πάρουν λίγο χρώμα και προσθέτουμε τα αυγά.

Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στο μέτριο για να ψηθεί για 15-20 λεπτά στο σύνολο. Στα 10 λεπτά την αναποδογυρίζουμε και από πάνω της προσθέτουμε τις ντομάτες και την μοτσαρέλα σε φέτες.

Τελειώνουμε την ομελέτα στο γκριλ του φούρνου για 3 λεπτά μέχρ να πάρει λίγο χρώμα και από πάνω.

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr