Πολτός του κόκκινου κάρυ

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
60 γρ. ξερό κρεμμύδι
60 γρ. σκόρδο τριμμένο
60 γρ. κιτρονέλα
½ κ. σ. ρίζες κόλιανδρου
½ κ. σ. ρίζες galangal
½ κ. γ. φλούδα kaffir lime τριμμένη
1 κ. σ. πάστα γαρίδας
5-10 ξερές πιπεριές χωρίς σπόρους, μουλιασμένες
½ κ. σ. αλάτι
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ μέχρι να πολτοποιηθούν.

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr