Πουρές καρότου

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 ½ κιλό καρότα κομμένα σε κυβάκια
1 κ. σ. βιτάμ
½ φλ. κρέμα γάλακτος
1 κ. γ. αλάτι
1 κ. σ. χυμό λεμονιού
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε νερό να βράσει και τα καρότα μας με το αλάτι. Τα αφήνουμε να βράσουν για περίπου μισή ώρα και στη συνέχεια τα στραγγίζουμε. Τα χτυπάμε στο μίξερ μαζί με το βούτυρο, τη κρέμα γάλακτος και το χυμό λεμονιού. Όταν ομογενοποιηθεί ο πουρές μας προσθέτουμε το πιπέρι.

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr