Προσούτο τυλιγμένο σε αχλάδι και μπλε τυρί

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
2 ώριμα αχλάδια
8-10 φέτες προσούτο
200 γρ μπλέ τυρί σε φετούλες
Εκτέλεση
Πλένουμε το αχλάδι, το καθαρίζουμε από τα φλούδια και κόβουμε σε λεπτές φέτες πάχους μισού εκατοστού.

Απλώνουμε τις φέτες από το προσούτο σε μία επιφάνεια.

Στη μία άκρη τοποθετούμε μία φετούλα μπλε τυρί και απο πάνω 1 κομμάτι αχλάδι.

Τυλίγουμε το προσούτο γύρω από το αχλάδι και το τυρί μας και το στερεώνουμε με μία οδοντογλυφίδα.

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr