Τυροκαυτερή Θρακιώτικη

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
Τυρί Φέτα (300-400 γρ.)
Ελαιόλαδο (1/3-1/2 φλιτζ.)
Καυτερές πράσινες πιπεριές λιωμμένες (1-2)
Εκτέλεση
-Με ένα πηρούνι θρυμματίζετε την φέτα σε ένα μπώλ
-Ρίχνετε σταδιακά το λάδι, την λιωμένη πιπεριά και δουλεύετε το μείγμα να γίνει ομοιογενές
-Η αναλογία της πιπεριάς με το τυρί είναι ανάλογη με το πόσο καυτερή θέλετε την σαλάτα

Μια πρόταση από το http://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr